Örjan Lindgren 5176   


Jag heter Örjan Lindgren, är en glad och händig man, numera pensionär, ifrån Katrineholm. Jag är pappa till tre barn, har fem barnbarn och ett 6:e på väg. Till vardags är jag bl. a. engagerad i hembygdsföreningen, kyrkorådet och i en motorförening, utöver det sjunger jag även i kyrkokör.

Som 16-åring utbildade jag mig till verkstadsmekaniker. Därefter har jag fått många års erfarenhet från området, har bl. a. arbetat i Tyskland med uppbyggandet av en verkstad. Det är en glädje för mig att få laga grejer och se saker fungera. Där andra ser problem ser jag ofta möjligheter, det är den motivationen som driver mig.

Jag tror att Gud skolar oss genom hela livet, han lämnar oss aldrig. Jag blev frälst som 18-åring och tron burit mig i alla år, både i svårigheter och glädjeämnen.

Till sommaren har jag fått den stora förmånen att åka iväg med Mercy Ships till Kanarieöarna samt Senegal i 3,5 månader. Där kommer jag jobba som maskinmontör, med andra ord skruva med lite vad som helst. Att med det jag kan få hjälpa människor i utsatta situationer är ett stort privilegie och att få göra det tillsammans med en organisation som Mercy Ships med en grundtanke i Guds kärlek känns fantastiskt!

Om ni vill vara med och stötta mig ekonomiskt så tar jag tacksamt emot er gåva. Ditt bidrag hjälper mig att bekosta resor, mat och hyra. Mercy Ships är en fantastiskt organisation som ger gratis sjukvård till de fattiga.

I Psalm 119:11 läser vi; "Jag gömmer ditt ord i mitt hjärta för att jag inte ska synda mot dig."

Vänliga hälsningar, 
Örjan

 

Stöd Örjan och Mercy Ships genom att trycka på den gröna gåvoknappen och betala med kort eller swish.

Det går också bra att ge en gåva genom Pg: 90 00 93-6 (ref: Örjan Lindgren 5176)

 

www.mercyships.se

Mercy Ships äger världens största civila sjukhusfartyg Africa Mercy och har hjälpt 2,5 miljoner människor sedan starten 1978. Africa Mercy har 6 operationssalar och 80 vårdplatser. 450 besättningsmän jobbar ombord med olika saker.

 


Mercy Ships Sverige • Box 7008 • 402 31 Göteborg • 031-77 66 936 • Swish: 90 00 936 • Plusgiro: 90 00 93-6 • Bankgiro: 900-09 36