Evelina Fasth 4901   


 68 dagar kvar

 

Hej!

Jag heter Evelina Fasth är 27 år och kommer från Göteborg. I slutet av augusti kommer jag åka till Mercy Ships för andra gången som då kommer befinna sig i Senegal i Afrika. Jag kommer arbeta som sjuksköterska på en avdelning där vuxna och barn behandlas före och efter operation efter att de fått en hudtransplantation på kroppen och att barns ben har rätats ut efter att varit böjda. 

Jag har i flera år känt att jag vill åka ut i världen och hjälpa de allra fattigaste och mest behövande. På Mercy Ships kan jag få använda min gåva att få vårda och samtidigt möta människor och få bli en del i deras liv. Att få vara med att se hur människor som inte har någon självkänsla och tror att de inte är någonting värda, dansa runt av glädje och bara blomstra. Att få vara en av alla personer på skeppet som ser människorna med kärlek och bara ge dem kärlek. Att få se dem börja älska sig själva och samtidigt lära känna Jesus. Det är en obeskrivlig känsla och det är en välsignelse att få se patienternas glädje och tacksamhet efter de har varit på Mercy Ships. 

Var gärna med och stöd mig ekonomiskt. Jag kommer stå för alla kostnader när jag är på Mercy Ships. 

Allt gott!

---------------------------------------------------------

Stöd Evelina och Mercy Ships genom att trycka på den gröna gåvoknappen och betala med kort eller swish.
Det går också bra att ge en gåva genom Pg: 90 00 93-6 (ref Evelina Fasth 4901)


www.mercyships.se

Mercy Ships äger världens största civila sjukhusfartyg Africa Mercy och har hjälpt 2,5 miljoner människor sedan starten 1978. Africa Mercy har 6 operationssalar och 80 vårdplatser. 450 besättningsmän jobbar ombord med olika saker.

 

 


Mercy Ships Sverige • Box 7008 • 402 31 Göteborg • 031-77 66 936 • Swish: 90 00 936 • Plusgiro: 90 00 93-6 • Bankgiro: 900-09 36